Thaigryta med fisk och nudlar

Ingredienser (4 portioner):
400 g fisk (ex. fiskblock eller laxfiléer)
1 gul lök
1 msk röd currypaste
1 burk kokosmjölk (400 ml)
1 dl vatten
250 g äggnudlar
Grönsaker (ex. wok, haricot verts, sockerärter etc)

Gör så här:
1. Skala och skiva löken. Fräs i en kastrull.
2. Tillsätt currypaste, kokosmjölk och vatten. Låt småkoka i ca 5 min.
3. Skär fisken i bitar, tillsätt i kastrullen tillsammans med valfri mängd grönsaker samtidigt som du lägger ned nudlarna i kokande vatten.
4. Blanda nudlarna med thaigrytan när nudlarna är färdigkokade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0