Thaigryta med fisk och nudlar
Ingredienser (4 portioner):
400 g fisk (ex. fiskblock eller laxfiléer)
1 gul lök
1 msk röd currypaste
1 burk kokosmjölk (400 ml)
1 gul lök
1 msk röd currypaste
1 burk kokosmjölk (400 ml)
1 dl vatten
250 g äggnudlar
Grönsaker (ex. wok, haricot verts, sockerärter etc)
Gör så här:
1. Skala och skiva löken. Fräs i en kastrull.
2. Tillsätt currypaste, kokosmjölk och vatten. Låt småkoka i ca 5 min.
3. Skär fisken i bitar, tillsätt i kastrullen tillsammans med valfri mängd grönsaker samtidigt som du lägger ned nudlarna i kokande vatten.
4. Blanda nudlarna med thaigrytan när nudlarna är färdigkokade.
250 g äggnudlar
Grönsaker (ex. wok, haricot verts, sockerärter etc)
Gör så här:
1. Skala och skiva löken. Fräs i en kastrull.
2. Tillsätt currypaste, kokosmjölk och vatten. Låt småkoka i ca 5 min.
3. Skär fisken i bitar, tillsätt i kastrullen tillsammans med valfri mängd grönsaker samtidigt som du lägger ned nudlarna i kokande vatten.
4. Blanda nudlarna med thaigrytan när nudlarna är färdigkokade.
Kommentarer
Trackback