Gorgonzolapasta

 

Ingredienser (4 portioner):
1 påse färsk spenat (70 g)
3 dl vispgrädde
125 g gorgonzola
1 pkt bacon
300 g pasta

Gör så här:
1. Grovhacka spenaten och fräs i en stekpanna tills vätskan har försvunnit. Krydda med salt och peppar.
2. Tillsätt grädden, koka upp och använd eventuellt mjus maizenaredning om du vill att såsen ska tjockna ytterligare.
3. Smula ned gorgonzola och låt smälta på relativt låg värme (Obs, såsen får ej koka!) Krydda med salt och peppar.
4. Knaperstek bacon och låt det rinna av på hushållspapper.
5. Strö bacon över gorgonzolapastan vid servering.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0