Laxlasagne med fetaost

Ingredienser (5 portioner)
400 g laxfilé
400 g fryst bladspenat
150 g fetaost
500 g keso
2 st vitlöksklyftor
400 g krossade tomater med basilika
0,5 dl vitt vin
9 st lasagneplattor

Gör så här
1. Tina spenaten, krama ut vätskan och lägg spenaten i en bunke. 
2. Tillsätt smulad fetaost, keso och pressad vitlök i spenatbunken.
3. Krydda med 0,5 tsk salt och 2 krm svartpeppar.
4. Skär laxen i bitar och blanda i en bunke tillsammans med krossade tomater, vitt vin och 0,5 tsk salt.
5. Häll hälften av spenatröran i botten av en ugnsfast form.
6. Varva lasagneplattor och laxröran. Toppa med resten av spenatröran.
7. Grädda mitt i ugnen, 225 grader i 30 minuter. Låt lasagnen vila i 10 minuter innan den skärs upp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0