Saffranskyckling

Ingredienser (4 portioner)
½ st gul lök
1 st vitlöksklyfta
600 g kycklingfilé
250 g körsbärstomater
1 pkt saffran
1 msk vitvinsvinäger
½ st kycklingbuljongtärning
2 dl vatten
100 g färskost
½ tsk salt
2 krm svartpeppar

Gör så här
1. Finhacka den gula löken, fräs i en stekpanna i någon minut. Pressa ned vitlöksklyftan och låt den fräsa med en liten stund.
2. Skär kycklingfiléerna i bitar och halvera körsbärstomaterna. Tillsätt kyckling och tomater i lökblandningen och låt fräsa i ytterligare någon minut.
3. Tillsätt saffran, salt, peppar, vitvinsvinäger, buljongtärning och vatten. Låt småkoka tills kycklingen är genomstekt.
4. Rör ned färskosten, låt den smälta. Servera med ris.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0