Musselspaghetti

Ingredienser (5 portioner):
400 g spaghetti
2 st burkar blåmusslor (ICA's á 360 g varav 170 g musslor)
8 svarta oliver
1 st gul lök
2 st pressade vitlöksklyftor
400 g krossade tomater
1 dl musselspad
½ tsk salt
2 krm svartpeppar
Parmesan

Gör så här:
1. Sätt igång pastakoket.
2. Gör såsen: Fräs gul lök och vitlök i smör tills de är mjuka. Tillsätt krossade tomater, musselspad, salt och svartpeppar. Koka ihop och låt puttra i minst 10 min.
3. Blanda tomatsåsen med pastan, musslorna och oliverna.
4. Strö över parmesan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0