Hoki med broccoli, majs och paprika



Ingredienser (4 portioner)

600 g hoki
2 msk olja
300 g pasta
5 cm purjolök
1 st röd paprika
250 g broccoli
1 dl majskorn
2,5 dl matlagningsgrädde
1 dl mjölk
1 msk ljus maizena
1 msk hackad dill (färsk)
Salt
Vitpeppar

Gör så här

1. Skär fisken i bitar och lägg i en ugnssäker form.
2. Pensla fisken med 1 msk olja och strö över 1 tsk salt & 1 krm vitpeppar.
3. Stek mitt i ugnen i 150 grader, 20-24 min.
4. Koka pastan.
5. Skär broccoli och stek tillsammans med majskornen i 1-2 min.
6. Tillsätt grädde och mjölk och låt koka upp.
7. Red med maizena.
8. Tillsätt dill, smaka av med salt (1,5 tsk) och vitpeppar (1 krm).
9. Häll såsen över fisken och servera med pastan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0