Ädelostgryta med kyckling och champinjoner
Ingredienser (3-4 portioner)
3 st kycklingfileer
Skivade champinjoner
1 st Kvibille gräddädel
1 st kycklingbuljongtärning
Matlagningsgrädde
Salt och peppar
Pasta
1. Skär kycklingfileérna i bitar och stek dem, salta och peppra, tillsätt buljongtärningen och när den löses upp tillsätt matlagningsgrädden.
2. Stek samtidigt de skivade champinjonerna i en kastrull. Smula sönder ädelosten och sätt i grytan, rör om så osten smälter och blandas med matlagningsgrädden.
3. Sätt sedan i champinjonerna och låt puttra i någon minut. Tillsätt ev. lite redningsmjöl om såsen är för tunn.
4. Servera med pasta!
3 st kycklingfileer
Skivade champinjoner
1 st Kvibille gräddädel
1 st kycklingbuljongtärning
Matlagningsgrädde
Salt och peppar
Pasta
1. Skär kycklingfileérna i bitar och stek dem, salta och peppra, tillsätt buljongtärningen och när den löses upp tillsätt matlagningsgrädden.
2. Stek samtidigt de skivade champinjonerna i en kastrull. Smula sönder ädelosten och sätt i grytan, rör om så osten smälter och blandas med matlagningsgrädden.
3. Sätt sedan i champinjonerna och låt puttra i någon minut. Tillsätt ev. lite redningsmjöl om såsen är för tunn.
4. Servera med pasta!
Kommentarer
Trackback