Spenat- och valnötspasta

Ingredienser (4 portioner)
300 g pasta
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 pkt fryst bladspenat (400g)
1 burk crème fraiche franska örter
1 dl grovhackade valnötter
Salt
Svartpeppar
Ex. Grillad kyckling.

Gör så här
1. Koka pastan, hacka gul lök och vitlök.
2. Fräs löken i tre minuter i en stekpanna.
3. Tillsätt bladspenaten och fräs ytterligare 5-7 minuter.
4. Rör ner crème fraichen, krydda med salt och peppar. 
5. Blanda samman spenatröran med pastan.
6. Servera med grillad kyckling eller liknande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0