Kantarellkyckling



Ingredienser (4 st portioner)
3 st kycklingfiléer
3 dl vispgrädde
1 stor näve kantareller (eller annan svamp)
2 msk kalvfond
Soja
Salt
Peppar

Gör så här
1. Putsa kycklingen och skär den i bitar.
2. Stek i smör och tillsätt svampen i slutet.
3. Häll över grädden och låt sjuda några minuter.
4. Smaksätt med fond, soja, salt & peppar.
5. Servera med pasta eller ris.

Kommentarer
Postat av: Göran

Helt ok, kändes skumt med kyckling som smakade kött men det blev gott! Tyckte 2 msk fond kändes i överkant dock, kan bero på märke iofs.

2011-01-14 @ 19:24:54
Postat av: Helon

Vad har ni gjort för flashig sallad?

2011-01-26 @ 16:18:41
URL: http://mini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0