Kinesisk köttfärs i pitabröd



Ingredienser (4 portioner)

Köttfärsblandning:
500 g köttfärs
300 g vitkål
200 g champinjoner
(1 st gul lök)
1 st köttbuljongtärning
2 krm salt
1 krm peppar
1 tsk soja
8 st pitabröd

Dressing:
1 dl créme fraiche
2 msk sweet chilisås

1. Stek köttfärsen. Stimla vitkål, champinjoner och hacka löken, låt fräsa med i stekpannan.
2. Tillsätt köttbuljongtärningen och krydda köttfärsblandningen ordentligt.
3. Servera i pitabröd med dressingen till.

Tips: Tillsätt grönsaker i form av exempelvis gurka och tomat i bröden för att få lite mer variation.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0