Lax- och pepparrotspasta

En otroligt snabblagad och enkel laxrätt med få ingredienser.
3 portioner
Ingredienser:
2 laxfiléer (styckfrysta)
1 rödlök
3 dl grädde
1 burk färskost med pepparrotssmak
Salt
Peppar
Dill
1. Skär laxen i små bitar.
2. Hacka rödlöken och fräs mjuk i stekpanna. (Helen, du kan med fördel utesluta den)
3. Tillsätt grädde och ost i stekpannan med löken, låt koka upp.
4. Lägg i de små laxbitarna och låt puttra i 3-4 minuter.
5. Servera med pasta.
Tips 1: Byt ut laxen till någon billigare fisksort.
Tips 2: Prova att smaksätta med pressad citron eller citronpeppar.
Tips 3: Tillsätt haricots verts eller liknande.
Kommentarer
Postat av: Helon
åh, du tänker på mej! Söt :) Den ska jag testa nu när laxen är på extrapris, bara 60kr! :b
Postat av: Sofia
Ska nog prova denna idag :D
Postat av: Anonym
Enkelt och gott! Var kul med lite variation i vardagen ^^
Postat av: Sofia
Btw, laxen som blev över provade vi ha på mackor dagen efter med lite röd paprika. Det var nästan lika gott som maten i sig ;)
Trackback