Lax- och pepparrotspasta




En otroligt snabblagad och enkel laxrätt med få ingredienser.

3 portioner

Ingredienser:
2 laxfiléer (styckfrysta)
1 rödlök
3 dl grädde
1 burk färskost med pepparrotssmak
Salt
Peppar
Dill

1. Skär laxen i små bitar.
2. Hacka rödlöken och fräs mjuk i stekpanna. (Helen, du kan med fördel utesluta den)
3. Tillsätt grädde och ost i stekpannan med löken, låt koka upp.
4. Lägg i de små laxbitarna och låt puttra i 3-4 minuter.
5. Servera med pasta.

Tips 1: Byt ut laxen till någon billigare fisksort.
Tips 2: Prova att smaksätta med pressad citron eller citronpeppar.
Tips 3: Tillsätt haricots verts eller liknande.

Kommentarer
Postat av: Helon

åh, du tänker på mej! Söt :) Den ska jag testa nu när laxen är på extrapris, bara 60kr! :b

2010-02-24 @ 12:28:44
URL: http://mini.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ska nog prova denna idag :D

2010-03-01 @ 18:11:24
URL: http://ninasofiaeklund.blogg.se/
Postat av: Anonym

Enkelt och gott! Var kul med lite variation i vardagen ^^

2010-03-04 @ 18:25:06
Postat av: Sofia

Btw, laxen som blev över provade vi ha på mackor dagen efter med lite röd paprika. Det var nästan lika gott som maten i sig ;)

2010-03-10 @ 13:46:46
URL: http://ninasofiaeklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0