Vaniljpannacotta med bär och grädde




Ingredienser 4-5 glas
5 dl vispgrädde
1 dl gelesocker
ca 2 tsk vaniljstångspulver

Garnering
Vispad grädde
Bär, t.ex blåbär och hallon

Gör så här
1. Sätt grädden och vaniljstångspulvret i en kastrull och rör om.
2. Låt koka upp och sätt därefter i gelesocker.
3. Koka upp under omrörning ca 2 min.
4. Häll upp i serveringsglas.
5. Låt stå kallt i några timmar tills pannacottan helt stelnat.
6. Garnera med vispad grädde och bär

Tips: Om du vill få bort prickarna från vaniljstångspulvret, sila smeten innan den hälls i serveringsglasen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0