Pasta med svamp och philadelphiaostsås



Världens enklaste, godaste och kanske även billigaste maträtt som inte gör sig rättvisa på bild.
Det här receptet måste ni verkligen prova om ni gillar svamp (själv valde jag champinjoner).

Ingredienser (4 portioner)

Valfri mängd svamp (rekommenderar ca. 200 g)
Valfri mängd haricot verts eller liknande
1 pkt bacon (gärna extra rökt)
200 g philadelphiaost
2 dl mjölk

1. Stek bacon och låt sedan rinna av på papper.
2. Stek svampen i en liten klick smör, tillsätt philadelphiaost, mjölk, bacon och haricot verts. Låt koka upp.
3. Krydda med salt, peppar och lite chili.
4. Servera med pasta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0