Kycklingwok



Ingredienser (4-5 portioner)

900 g kycklingfilé
600g wokgrönsaker
3 msk kalvfond
1 burk crème fraiche paprika-chili
2 tsk soja
Salt
Peppar
Paprikapulver/chilikrydda

1. Strimla kycklingfiléerna och bryn i stekpanna
2. Krydda med salt, peppar, paprikapulver/chilikrydda.
3. Tillsätt wokgrönskarna och låt steka med kycklingen.
4. Tillsätt övriga ingredienser och låt puttra några minuter.
5. Servera med pasta, ris eller nudlar

Tips 1: Ta två burkar med crème fraiche om du vill ha extra mycket sås.
Tips 2: Testa olika påsar med wokgrönsaker för ökad variation.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0